+

+

Tuesday, August 2, 2016

VASSULA RYDEN=666

Αν δεν είμαστε ταπεινοί, η χάρη του Θεού δεν μπορεί να έρθει σε μας- -όχι μόνο μια κλασική περίπτωση ψευδοπροφήτη, αλλά έχει κάνει τεράστια ζημιά στον κόσμο. Είναι μια κλασική περίπτωση αφελής γυναίκαs δίνει πιστοποιητικών από τους δαίμονες του Αντίχριστου. Επιλέγει αγγελικά πρόσωπα και τα μηνύματα που δίνει ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. θα πρέπει να  δοκιμασει το πνεύμα που .. βλέπει Αποδέχεται  τα πάντα ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ=ΑΠΑΤΑΤΑΙ. .ΑΛΛΗ δαιμονική ενεργεια  που κάνει είναι η αυτόματη -γραφής . = από τους διαβόλους, τέλος,ενα πράγμα που πρέπει να πω εδώ, αν ήταν ταπεινη= ΔΕΝ  δεχτεί τίποτα για το τι ΚΑΝΕΙ. ΠΙΑ είναι η ίδια για να έχει αυτό το είδος της προσοχής ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ-Σατανάς έχει αγγελιοφόρους Του για να σας καθοδηγήσει στην καταστροφή, με σημεία, τέρατα.In dialogue with "Jesus": "(Vassula): I can bless you and I? (Jesus): You. (Vassula): Then Keep my blessings Jesus Christ! ", "επιβεβαιώσεις" και τις διακρίσεις -εδώ, και ο διάβολος βρίσκει εύκολος τρόπο για να εξαπάτηση-JESUS CHRIST=ASKS FOR  HER BLESSING FROM THIS WOMAN?ατε βασουλα παρετα μας.Try to cook something else,Not this kind of devils shit,WE DONT BUY=Όπου δεν υπάρχει αληθινή ταπείνωση, εκεί δεν υπάρχουν γνήσιες πνευματικές εμπειρίες. Όπου υπάρχει υπεροψία, εκεί βασιλεύει το πνεύμα της πλάνης, όχι το πνεύμα της αληθείας (Ιακ. δ' 6. Α' Πέτρ. ε' 5). Το πνεύμα της πλάνης είναι υπερήφανο. Η ταπεινή ψυχή παρακαλεί τον Θεό να της δώσει κατάνυξη και συναίσθηση της αμαρτωλότητός της, ακόμη και εάν ο Κύριος την ανεβάζει καθημερινά και της δείχνει ποικιλοτρόπως την αγάπη Του.

1 comment:

 1. http://www.tlig.org/el/messages/730/

  Η Ημέρα Της Κρίσεως
  Σήμερα όσο ποτέ πριν, ζητώ απ' όλους σας να αφιερώσετε τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τα έθνη σας στις δύο Καρδιές Μας. Επιτρέψτε Μου να σφραγίσω το μέτωπό σας με τη σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΗΡΘΕ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

  ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ. Όταν επιστρέψω, κανείς δεν θα υποψιάζεται τίποτα. Τότε, από δύο άντρες ο ένας θα σωθεί και ο άλλος θα χαθεί, από δύο γυναίκες η μία θα σωθεί και η άλλη θα χαθεί. Η ΣΟΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΣΜΟ και όταν θα πω:
  "ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!"
  θα μείνουν αμέτρητα πτώματα.

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΜΟΥ: 2 "Ήρθε η ώρα ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ και να ξεριζώσετε όλους εκείνους που δεν είναι δικοί Μου. Να ξεχωρίσετε απ' όσους Με αναγνώρισαν, όλους εκείνους που δεν προθυμοποιήθηκαν να συμμορφωθούν στο Νόμο Μου. ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ απ' όσους υποδέχθηκαν το Άγιο Πνεύμα Μου και Του επέτρεψαν να γίνει Οδηγός τους και Λαμπάδα τους, όλους εκείνους που με την αποστασία τους εναντιώθηκαν σε Μένα. 3 Να ξεχωρίσετε απ' όσους είναι σφραγισμένοι στο μέτωπο με τη Σφραγίδα του Αρνίου, όλους εκείνους με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666." Ο καιρός είναι εδώ και Εγώ ο Ίδιος σφραγίζω το λαό Μου με το Όνομά Μου και το Όνομα του Πατέρα Μου.
  …. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΛΚΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ που τους δίνω και, μέσα στο φως αυτό που σκορπίζω πάνω τους, θα μάθουν ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΥΙΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.
  Επιστρέψτε Και Μετανοήστε
  -Κύριέ μου;
  -Είμαι Εγώ, ο Κύριος, που σας αγαπώ όλους με μιαν ατέλειωτη αγάπη. Είμαι τόσο παρών ανάμεσα σε όλους σας. ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΓΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΡΧΟΜΟΥΝ μέσ' από ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΑ ΟΡΓΑΝΑ για να τους δώσω την προειδοποίησή Μου και να τα επαναφέρω σε Μένα. Εγώ, ο Θεός, εργαζόμουν πάντα με τον ίδιο τρόπο. ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΣΑΝ ΠΕΛΕΚΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥ. Φανερωνόμουν πάντα, κάθε φορά που η Δημιουργία Μου χρειαζόταν τη βοήθειά Μου, ή κάθε φορά που έπεφτε πολύ χαμηλά, που έφτανε σχεδόν στις πύλες του Σατανά. Βασούλα Μου, μέσ' απ' όλο το μήνυμά Μου Ειρήνης και Αγάπης καλώ, καλώ και τελικά φωνάζω δυνατά με μεγάλη αγωνία σε όλους σας να επιστρέψετε σε Μένα και να μετανοήσετε. Φωνάζω δυνατά μέσα σ' αυτή την ερημιά, αλλά η Φωνή Μου αντηχεί σαν ηχώ, αντηχεί στο κενό...http://www.tlig.org/el/messages/336/

  ReplyDelete